www.inidesain.com - Macem-macem orang bise ditemuin di kote Jakarte nyang aslinye bername Jayakarte. Penduduk nye dateng dari macem-macem kote ame daerah di Indonesie. Ade eneng, entong, abang, none, enyak, babe, encing, encang, engkong. Dari nyang kecil ampe nyang gede, cewek, cowok, tue, mude semue ade di kote nyang dulunye ame orang Belande dikasih name Batavie. Ampe sekarang ni ye disebut "Betawi:. Budaye-budaye khas Betawi juge banyak macemnye misalnye kesenian musik Betawi ade Gambang Kromong, Tanjidor sambil diiringin ame boneka ondel-ondel dan penari Topeng Betawi. Lebokan alias makanan jajanannye juge banyak, tapi ade nyang khas kalo pas kendurenan atau hajatan. Biasanye ade Roti Buaye, Kerak Telor ame Bir Pletok. Pokonye masih banyak lagi deh makanan nyang laennye.

Warna-Warni Ornamen Betawi Gigi Balang

Rumah khas Betawi juge punye keunikan sendiri, misalnye ade Ornamen Lisplang nyang biase disebut ame tukang nyang bangun rumeh dibilang "Gigi Balang". Ornamen Gigi Balang juge banyak macemnye, bentuk dasarnye sih ade empat. Tapi kalo mau lebih di kreasiin lagi Desain Ornamen Betawi Gigi Balang bise di variasiin seperti nyang ade di IniDesain. Lu boleh Download Desain Vector Ornamen Betawi di mari "Warna-Warni Ornamen Betawi", ye mudah-mudahan bise bikin nambah keren Tekstur Desain Nuansa Betawi nyang punye segudang warne seni dan budaye Betawi nyang bersame kite cintain.

Link:



Download high resolulion, JPG Large size, JPEG, Vector Logo Hi-Res, CorelDraw file CDR, Adobe Photoshop file PSD, Adobe Illustrator file EPS, Logo PNG Transparant, Logo GIF Transparant, TIF, Targa TGA.


Post by: Ini Desain
Author © www.inidesain.com
Share To:

Unknown

Hampir semua desain dan vector INIDESAIN adalah milik kami dan murni dibuat ataupun redesign. Kami berbagi secara gratis untuk memudahkan anda dalam berkarya. Oleh karena itu tinggalkanlah komentar pada Form Post a Comment di bawah ini. Semoga komentar anda bermanfaat bagi perkembangan website ini.

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Terima kasih file nya, saya ijin utk gunakan Desain ornamen gigi balang tsb utk gambar di artikel blog saya tentang budaya Betawi. Terima kasih

    ReplyDelete
  2. mantap, begini nih yang aye demen..

    ReplyDelete